Din engagerade utbildningspartner

Vi är Legalis

Leif
Leif
Instruktör

Leif@legalissecurity.se

Tomas
Tomas
Instruktör

Info@legalissecurity.se

Christian
Christian
Instruktör

Info@legalissecurity.se

Peter
Peter
Administration

order@legalissecurity.se

Välkommen till Legalis!

Vår värdegrund SAFE beskriver hur vi på Legalis ska vara och agera i vårat vardagliga jobb som utbildare. Vi vill att våra kunder och partners ska känna att oavsett storlek och förutsättningar så ger vi er exakt samma bemötande, service

Säkerhet

Som maskinförare har man ett stort ansvar och vårat primära mål är att utbilda er till ansvarsfulla förare oavsett maskintyp.
Idag sker många onödiga olyckor på arbetsplatser runt om i vårat land orsakade av maskinförare som jobbar mot kvantitativa mål.
Vi förespråkar alltid kvalitativa leveranser och lyft och ser SÄKERHETEN som den primära delen i vår värdegrund.

Ansvar

Vi har ansvar för naturen, varandra och kommande generationer. Vi, var och en, har också ansvar för att alla jobbar tryggt och säkert och får möjlighet att utvecklas. Vi vill att varje utbildning ska bidra till ett ökat medvetande och ett större ansvarstagande ute på arbetsplatserna i vårt land.

Flexibilitet

Flexibilitet är ett ledord i allt vi gör. Oavsett om det gäller speciella utformningar av utbildning eller andra behov eller önskemål.
Olika kunder har olika behov och förutsättningar och vi kommer gärna med förslag och idéer på hur en utbildning eller utbildningsplan kan utformas.
Vi är en heltäckande partner för maskinutbildning i Sverige, från Malmö i söder till Kiruna i norr.

Engagemang

Vi arbetar över hela Sverige med ett långsiktigt engagemang för våra kunder i oavsett region och bransch där vi finns representerade. Vi har kunden i fokus och håller våra löften samt strävar efter att överträffa förväntningarna. Vi är övertygade om att stort engagemang hos våra utbildare är de mest effektiva och bästa sättet att genomföra effektiva utbildningar.